Kollégák

Munkatársaink

Balázs Dalma

kozmetikus, sminktetováló, tulajdonos

Balázs Dalma vagyok a Sasad Aesthetic megálmodója és létrehozója. 2013- ban végeztem kozmetikusként a Lia szakközépiskolában. Már kislányként vonzott a szépségipar magával ragadott az a légkör amit a kozmetikában láttam. Színek, illatok és baráti csevegés a sokrétű szakmai tudás, amivel nem csak szépíteni tudnak, hanem gyógyítani is.
Keress bizalommal, ha szívesen megismernéd a Genosys professzionális világát, ha szeretnél egy igényes sminktetoválást, vagy szeretnél megszabadulni a makacs centiktől az egyik manapság legnépszerűbb Lemon Bottle kezelésünkkel.
Továbbiakban számos kezelésem van, amit megtaláltok a szolgáltatásaim menüpontban.

Haász Hanna

szempilla stylist, dentálhigiénikus

Haász Hanna vagyok szempilla stylist és dentálhigiénikus. Ez a két szakma, ami a szívemhez igazán közel áll és így kiteljesedve tapasztaltam meg mekkora praktikummal jár a napi rohanásban egy szép pilla szett és ragyogó egészséges mosoly. Kizárólag prémium UV technológiával épített szempilla szetteket készítek és célom, hogy a Vendégeim egy pihentető maximum 1,5-2 óra alatt elégedetten távozzanak. Várlak Titeket sok szeretettel!

Dományi Laura

szempilla stylist

Dományi Laura vagyok szempilla stylist. Minőségi alapanyagokkal dolgozom 3D- től egészen az extra dús 6-8D szettekig. Ha hozzám fordulsz tartós az egészen természetestől az extra vagány szettekig tudom teljesíteni a kívánságaid.
Emellett még szemöldök stylinggal is foglalkozom.

Berecz Niki

kozmetikus

Berecz Nikolett vagyok kozmetikus. Mottóm: Húszas éveidben bőröd olyan szép és egészséges, mint amilyennek a természet megteremtette. Harminc éves korodra olyanná válik, amilyenre az élet megformálta. Ötven évesen, pedig amilyet megkövetelsz magadnak! A szalonkezelések megkezdése előtt, a hozzám forduló vendégek komplett bőrdiagnosztika (bőrtípus meghatározása történik). Legyen szó zsírosan fénylő, eltömődött pórusokról, faggyúmirigyek túlműködéséről vagy a érzékenység mellett megjelenő vízhiányos bőrről avagy rosaceáról. Ezek az elváltozások erősen rontják az általános megjelenésedet. Hiszen napjainkban a megjelenés az egyik legfontosabb dolog. Ehhez a JANSSEN COSMETICS professzionális termékeit használom, amellyek, kizárólag természetes növényi alapanyagokból valamint gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagokból tevődik össze. Valamennyi termékében megtalálható a rövid- és hosszú láncú hialuronsav, az elasztin stimuláló peptidek, a kombucha, az e-vitamin, fokozva a kollagén és elasztin szintézist, támogatva a kötőszövet rostjait, a szerkezeti fehérjéket, valamint hogy visszanyerhesse a bőr természetes szépségét. A bőrfiatalító folyamatok felerősödnek és a bőr hidratáltsága hosszú távon javul. Továbbá a szalonkezelések fenntartásának érdekében az otthoni bőrápolásra is nagy hangsúly fektetek. Ehhez személyre szabott bőrápolási protokollt állítok össze, hogy megfelelően ápold arcbőrödet otthonodban is.

Kovács Petra

szempilla stylist

Kovács Petra vagyok, hozzám lash lifting- azaz szempilla göndöritésre tudtok jelentkezni.

Mérhay Adri

masszőr, hangtálterapeuta

A masszázs mellett évekkel ezelőtt találkoztam a hangtálak jótékony hatásával és már az első alkalommal is olyan élményben volt részem, hogy szerettem volna magam is ötvözni a svéd, frissítő és az olajos relaxációs kezeléseimet.

A hangtálak terápiás folyamatokat is támogatnak és több síkon fejtik ki hatásukat. Így a testmasszázs és az önismereti munka kísérőjeként is szeretettel ajánlom mindenkinek aki szeretne lágyan, szavak nélkül oldódni.

A hangtálak keltette hanghullámok előszőr Alfa állapotba juttatnak, mely ellazítja a testet és lecsendesíti a tudatot. A Théta hullámok egy mélyebb szinten jönnek létre amikor az agy pihen vagy meditál. A delta hullámok pedig a mélyalvás szintjén hatnak. Ez a rezonancia felold, beépít, öngyógyító folyamatokat indít el, érzelmi blokkokat és feszültséget old. A hangtálak 1 óra alatt annyit tudnak adni mintha több órát aludnál. Lazít, nyugtat és mélyen feltölt.

A weboldalon sütiket használunk a felhasználói élmény biztosítása érdekében. A weboldal használatával Ön ezt tudomásul veszi.

Nyilatkozat megnyitása