Szolgáltatásaim

Sminktetoválás

Sminktetoválás

A permanent make-up smink, amely soha nem mosódik el. Strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor és az intim pillanatokban is tökéletes marad. A sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést, napi időráfordítás nélkül. A permanent make-up feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele.

Meddig tart a sminktetoválás elkészítése?
A szemöldök tetoválása körülbelül 2 órát vesz igénybe. Az ajaktetoválás 3 órás elfoglaltságot jelent.
Tudnod kell, hogy a szemöldöknél sem használok sablonokat, hanem mindig az adott egyén arcához, annak vonalaihoz igazodva készítem el a tetoválást. Ennek köszönhetően természetes hatás érhető el, mely kihangsúlyozza az arc természetes szépségét.

Sminktetoválás referenciák

Kinek ajánlott a sminktetoválás?

Előtte-utána

Szemöldöktetoválás

Előtte
Utána

Sminktetoválás kezelés menete

01.

Minden munkát alapos tisztítás, fertőtlenítés előz meg.

02.

Speciális érzéstelenítő krém kerül a szemöldök területére.

03.

Hatóidő lejárta után alapos előrajzolás veszi kezdetét. Igényesen elkészített szemöldök tetoválás előfeltétele a gondos előrajzolás!

04.

Miután a vendég is és a szakember is elégedett az előrajzolt formával, a megfelelő szín kiválasztásra kerül.

05.

Kezdetét veszi a sminktetoválás. A szemöldök tetoválás az érzéstelenítéseknek köszönhetően, ami a munkafolyamat közben is többször előfordul, nem a fájdalmas eljárások közé tartozik.

06.

5-6 hét elteltével egy kontrol tetoválás javasolt, ahol a sminktetoválást végző szakember megnézi a gyógyult eredményt, az esetleges hiányosságokat pedig pótolja.

Mire figyelj szemöldöktetoválás után?

Kinek nem ajánlott a sminktetoválás?

A következő egészségügyi problémák, állapotok, betegségek fennállása esetén nem javasoljuk a sminktetoválást:

A weboldalon sütiket használunk a felhasználói élmény biztosítása érdekében. A weboldal használatával Ön ezt tudomásul veszi.

Nyilatkozat megnyitása