Szolgáltatásaim

Carbon lézeres kezelés

Carbon lézeres kezelés

A Q-kapcsolt lézer rövid ideig tartó, nagy energiájú impulzusokat használ a kezelések alatt. Hatása a szelektív fototermolízis elvén alapul, vagyis a lézer fénye csak a megcélzott anyagokban nyelődik el. A Q kapcsolt YAG lézeres bőr rejuvenációs kezeléseknél finom szemcséjű szénport helyezünk az arcra. Ezután a lézer fénye áthatol a speciális kezelőfejen. A folyamat hatására a bőr rejuvenációs folyamatokon megy keresztül, miközben a szénpor behatol a pórusokba, a lézer melegítő energiának segítségével.

Mikor, hányszor alkalmazható a Carbonos YAG lézerkezelés?
2-4 hetes időközönként lehet ismètelni és javasolt a 3-5 alkalom igénybevétele, utána pedig az elért eredmények fenntartásához 2-3 havonta egy fenntartó kezelés.

Carbon lézeres kezelés referenciák

Kinek/miért ajánlott a kezelés?

Előtte-utána

Szemöldöktetoválás

Előtte
Utána

Carbon lézeres kezelés menete

01.

A karbon lézeres kezelés előtt meghatározzuk bőrtípusodat, felmérjük a meglévő bőrhibákat, és ismertetjük a pontos menetét.

02.

Elsőként a bőrtípusodnak megfelelő arclemosóval megtisztítjuk, majd tonizáljuk a bőrt.

03.

Felvisszük a kezelés sikeréhez elengedhetetlen szénrészecskéket tartalmazó nanotechnológiás carbongélt. Az ebben található finom szénszemcsék bejutnak a pórusokba és elnyelik lézer peeling gép által kibocsátott fénynyalábokat.

05.

A keletkező hő hatására a szénrészecskék a pórusokban „robbannak fel”, ezzel beindítják a kollagéntermelést és csökkentik a faggyúmirigyek aktivitását.

06.

A lézernyaláb elpusztítja a gyulladást okozó baktériumokat és összehúzza a pórusokat.

07.

A rendszeres kezelés hatására a meglévő hegek halványulnak, a bőr pigmentállománya egységesebbé válik, az újabb aknék és mitesszerek kialakulása hétről hétre mérséklődik, a bőr sejtmegújító folyamatai azonban egyre hatékonyabbá válnak.

Mire figyelj a kezelés előtt?

Mire figyelj a kezelés után?

Kinek nem ajánlott a carbon lézeres kezelés?

A következő egészségügyi problémák, állapotok, betegségek fennállása esetén nem javasoljuk a bőrrejuvenációt:

Miért válaszd ezt a kezelést?
❗ Biztonságos és fájdalommentes eljárás, korosztálytól függetlenül, minden bőrtípus esetében, ősztől – tavaszig alkalmazható.

A weboldalon sütiket használunk a felhasználói élmény biztosítása érdekében. A weboldal használatával Ön ezt tudomásul veszi.

Nyilatkozat megnyitása