Szolgáltatásaim

Hajszálértágulat kezelés

Hajszálértágulat kezelés

A rosacea egy sokakat érintő bőrprobléma, leggyakrabban az orron, az állon, az arcon és a homlokon megjelenő bőrpírt jelenti. Súlyosabb esetekben akár apró, piros dudorok és gyulladt pattanásszerű elváltozások is kialakulhatnak az érintett területen. Rosaceától függetlenül is gyakran jelennek meg arcon hajszálerek, bár ezek leginkább csak esztétikai problémát jelentenek. Egyénre szabott csúcstechnológiás kombinált megoldásokkal, az IPL (villanófény) és Nd: YAG lézertechnológia erejével gyorsan és kényelmesen tudjuk kezelni a rosaceás és egyéb hajszáleresek problémákat, így varázsolva tisztává bőrödet.

A hajszálerek megjelenése és a rosacea jelenség leginkább az erekben megnövekedett nyomás miatt alakul ki illetve számos keringési rendellenesség is okozhatja azt. A genetika vagy bizonyos belgyógyászati problémák is közrejátszhatnak a kialakulásában, de befolyásolható tényező lehet a magas vérnyomás, a túlzásba vitt napozás, a nem megfelelő fényvédelem, hormonprobléma és a túlzott alkohol- vagy koffeinfogyasztás.

A lézer energiáját a vér nyeli el, így a hőtermelés hatására az érfal elpusztul. Idővel az ér összehúzódik és a test természetes folyamatai eltávolítják az ér szövetét.

Hány alkalom javasolt a kezeléshez?
A hajszálér problémák kezelése sok esetben 1-2 alkalommal megoldható, mivel a célzott lézerfény hemoglobinban való elnyelődése jobban koncentrálódik a zártrendszerű erekben. Enyhe fájdalommal járhat a kezelés, mely során égő, szurkáló érzetet tapasztalhatsz.

A rosacea kezelése során a teljes kipirosodásra hajlamos területet kezeljük, mely enyhe hőérzettel és kissé szurkáló érzettel jár. A rosacea súlyosságától függően 2-4 kezelést javaslunk, melyek között 4-6 hét szünetet szükséges tartani.

Hajszálértágulat kezelés

Kinek ajánlott a sminktetoválás?

Előtte-utána

Hajszálértágulat kezelés

Előtte
Utána

Hajszálértágulat kezelés menete

01.

A kezelt felületet a helyszínen fertőtlenítjük és bőrfelszínt hűtő berendezéssel hűtjük.

02.

Hajszálérkezelés során az erek vonalait követve impulzusokat adunk le a lézerfejjel. Az arcon található erek kezelésénél általában elég egy áthaladás az ér lezárásához, esetenként azonban két impulzus leadása is szükséges lehet, amíg a kezelt területen lévő erek elhalványodnak.

Mire figyelj hajszálértágulat kezelés után?

Mikor nem alkalmazható az hajszálértágulat kezelés?

A következő egészségügyi problémák, állapotok, betegségek fennállása esetén nem javasoljuk a sminktetoválást:

A weboldalon sütiket használunk a felhasználói élmény biztosítása érdekében. A weboldal használatával Ön ezt tudomásul veszi.

Nyilatkozat megnyitása