Szolgáltatásaim

YAG Lézeres körömgomba kezelés

YAG Lézeres körömgomba kezelés

A Nd :Yag lézer mélyre ható impulzusokkal melegíti fel a körömágyat, ezzel elöli a körömgombásodást előidéző kórokozókat. A köröm természetes növekedésének előrehaladtával és az immunrendszer gyógyító folyamatainak segítségével helyreáll a köröm eredeti, egészséges állapota.
Immunrendszer öngyógyító folyamatait fokozza, vegyszeres és gyógyszeres kezelés nélkül.

Milyen gyakran kell kezelni a körömgombát?
A beavatkozás teljesen fájdalommentes és biztonságos, mellékhatásoktól mentes, maximum egy kis meleg érzet kísérheti az adott területen.
A kezelést 4 egymást követő héten, hetente 1x kell ismételni, a láthatóan gyors és maradéktalan javulás érdekében, majd az ütemének megfelelően kb. 1 évig 1-2 havonta megismételni.

Sminktetoválás referenciák

Kinek ajánlot a YAG Lézeres körömgomba kezelés?

A lézeres körömgomba-eltávolítást Önnek ajánljuk, ha már mindent kipróbált, de a makacs körömgomba ragaszkodik a körméhez, vagy egyszerűen nem akarja megvárni, amíg a körme még csúnyább lesz, esetleg a betegség másokat is megfertőz.

Előtte-utána

Szemöldöktetoválás

Előtte
Utána

YAG Lézeres körömgomba kezelés menete

01.

A kezelés során a speciális, Nd:YAG lézersugarat a fertőzött körömre irányítjuk, ami a köröm és a körülötte lévő bőrszövet teljes mélységéig behatol és elpusztítja a fertőzést okozó gombát, valamint megakadályozza a továbbterjedését, anélkül, hogy a köröm szerkezetét vagy a környező szöveteket károsítaná.

Mi vàrható a kezelést követően?

Kinek nem ajánlott a sminktetoválás?

A következő egészségügyi problémák, állapotok, betegségek fennállása esetén nem javasoljuk a sminktetoválást:

A weboldalon sütiket használunk a felhasználói élmény biztosítása érdekében. A weboldal használatával Ön ezt tudomásul veszi.

Nyilatkozat megnyitása