Szolgáltatásaim

Masszázsok

Masszázsok

A mindennapos feszültség leküzdésére, és a testi-lelki harmónia érdekében aktivizáld saját gyógyító erőd egy pihentető masszázzsal!

Fej-, nyak-, dekoltázs- és arcmasszázs

Az arcmasszázs az egyik legkellemesebb kozmetikai művelet közé tartozik. A vendégeknek nemcsak a bőre, hanem a lelke is feltöltődik energiával, szépséggel.

Az arcmasszázs jótékony hatásai:

A masszázs remek módszer az öregedési folyamatok csökkentésére is. A masszázs által létrejött vérbőség az arcbőr mirigyeinek a működését jelentősen befolyásolja.

A mirigyek által termelt váladék sokkal gyorsabban távozik, a faggyúmirigyek váladéka is folyamatos lesz. A komedók képződésének kockázata is csökken a masszázs hatására.

Az arc masszázsa tökéletes a zsírhiányos, illetve a seborrhoeás arcbőr kezelésére, illetve ápolására.

A szederjes arcbőr ápolására is jótékony hatású. Az ilyen típusú bőr lilás színű, hideg és érdes tapintású. Ez annak az oka, hogy a bőrben, a vénás hajszálerekben szén- dioxidos vér található.

Talpmasszázs

A talpán lévő zónák masszírozásával reflexhatást válthatunk ki (Innen ered a reflexzóna masszázs elnevezés, amely egy gyűjtő fogalom.) a szervekben, így serkentve az öngyógyító mechanizmusokat.

A talpmasszázs jótékony hatásai:

Kinek nem ajánlott a masszázs?

Lázas betegségek, ízületi gyulladások, gombás fertőzések, bőrviszketések esetén kerülendő a talpmasszázs, de a mélyvénás trombózis, vénák gyulladása, visszér, fokozott vérzékenység, erősen dagadt, ödémás láb, sőt a havi vérzés első két napja esetén sem ajánlott. Ne alkalmazzuk terhesség alatt. TBC esetén, rosszindulatú daganatok utolsó stádiumában, nagyon legyengült, idős betegeken és pszichiátriai betegségben szenvedők illetve pacemakerrel rendelkezők esetében sem.

A kezelések árai:

A weboldalon sütiket használunk a felhasználói élmény biztosítása érdekében. A weboldal használatával Ön ezt tudomásul veszi.

Nyilatkozat megnyitása