Szolgáltatásaim

Hangtál terápia és masszázsok

Hangtál terápia

hangtál terápia

Harmóniánk nagyban függ a minket ért érzelmi hatásoktól. A kezelés az egységállapotunk helyreállításában nyújthat segítséget, mely során a tálakat, ruhában a testre helyezve és megfelelően megszólaltatva az így generált rezgéseken keresztül visszaállíthatjuk magunkban a kibillent egyensúlyt. Egészségünk kulcsa a megfelelő energiaáramlás a testünkben! A felgyülemlett feszültség a testben energia blokkokat képez. A tálak rezonanciájának hatására a szervekben kialakult alul és felülműködést harmonizálhatjuk. Lágyan ellazulva töltődhetünk miközben hozzájárulunk a tünetek kialakulásának megelőzéséhez, enyhítéséhez és sok esetben a feloldásukhoz is.

Fontos, hogy a terápia nem helyettesíti az orvosi kezelést, de a folyamatok kísérőjeként segíti a szervezetet és az idegpályákat az optimális rezgésösszetételre hangolni. A kezelés öngyógyító folyamatokat indít be. Nyugalmat, békét teremthet bennünk.

A hangtálkezelés jótékony hatással van az alábbi panaszok esetén is:
– alvászavar, fejfájás
– vérkeringés, légzés, emésztés harmonizálása
– alhasi görcsök oldása
– depresszió, hangulatváltozás
– Gyerekeknek is ajánlott hiperaktivitás, figyelemzavar, tanulási nehézség
esetén is

A kezelések során Peter Hess hangtálakkal dolgozom és a nyugodtabb atmoszféra megteremtése érdekében doTERRA esszenciális olajokat használok.

Masszázsok

  • Svéd frissítő masszázs
  • Olajos Relax masszázs
  • Cellulit masszázs

A weboldalon sütiket használunk a felhasználói élmény biztosítása érdekében. A weboldal használatával Ön ezt tudomásul veszi.

Nyilatkozat megnyitása